Programul Ambient Total este un program special construit pentru toti cei care doresc sa isi construiasca sau sa isi renoveze casa. Este un program orientat catre client, structurat pe faze de executie a proiectului tau.

Poti urmari astfel desfasurarea specifica a proiectului, beneficiezi de consultanta tehnica specializata gratuita pentru fiecare faza, ai un consultant Ambient dedicat proiectului tau care urmareste impreuna cu tine desfasurarea constructiei tale, previzioneaza lucrarile viitoare, te ajuta sa alegi cea mai buna oferta de material potrivita nevoilor tale, asigura necesarul de materiale si transportul acestora in locul in care e nevoie de ele. Este practic omul de legatura cu intreaga echipa Ambient, este alaturi de tine de la inceputul proiectului pana la finalizarea lui.

Programul Ambient Total este un program care trateaza fiecare proiect de constructie ca un tot unitar, avand in vedere insa si specificitatea fiecarei faze de executie. Daca ar fi sa sumarizam fazele de executie ale unui proiect si rezolvarea lor specifica, programul Ambient Total asigura cea mai buna solutie pentru:

  • casa la rosu
  • instalatii
  • casa la gri
  • finisaje interioare
  • mobila, electrocasnice
  • curte si gradina

 Pentru detalii intra in sectiunile CONSTRUIESTI sau RENOVEZI.

AI NEVOIE DE UN MESTER PENTRU LUCRAREA TA?

La Ambient îi găsești pe cei mai buni!

În orice fază a proiectului tău te-ai afla, la Ambient găsești cel mai serios meșter care să-ți execute lucrarea de care ai nevoie. Zidari și dulgheri, instalatori, meșteri parchetari sau montatori de gresie și faianță, la Ambient avem o bază de peste 10.000 de meșteri, împărțiți pe specialități, cu care lucrăm și pe care v-i putem recomanda.

Aboneaza-te la newsletter si bucura-te de promotii saptamanale

Close
Ambient suport vanzari online
Ambient suport vanzari online
Luni-Vineri: 08:30-16:00
Ambient suport vanzari online
Salut! Cu ce te putem ajuta?
21:36
Whatsapp