CAUŢI MEŞTERI?

Ştim ce înseamnă lucrul bine făcut şi la timp. Ştim ce înseamnă gestionarea corectă a tuturor resurselor. Ştim ce înseamnă calitatea. Ştim ce înseamnă preţul corect. Acestea au fost criteriile de selecţie atunci când am făcut baza de date cu meşterii pe care îi recomandăm. Am strans laolaltă cei mai buni meşteri din diferite categorii, i-am monitorizat şi evaluat pe baza lucrărilor efectuate şi i-am selectat pe cei cu care ne-am construi noi înşine casa sau ne-am renova apartamentul. Aşa încât, atunci când ai nevoie de un meşter pentru lucrarea ta, indiferent de tipul lucrării (fundaţie, zidărie, acoperiş, termosistem, instalaţii apă, gaz, electrice, finisaje – montare parchet, placări ceramice, vopsit, amenajare curte şi grădină etc.) să fim pregatiţi să te îndrumăm către cel mai bun meşter de care ai nevoie.

Solicită acum recomandarea noastră. Cere detalii în magazinele Ambient si in functie de proiectul tau de constructie, renovare sau amenajare, un membru al echipei Ambient iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

EŞTI MEŞTER, EŞTI CÂŞTIGAT!

Programul “Meşterul Ambient” se adresează tuturor celor care se pricep şi pot face trecerea de la materialul de construcţie la un cămin confortabil. Este modul nostru de a respecta lucrul bine făcut, pasiunea şi priceperea celor care pun în operă materialele pe care le furnizăm.

Poate că ești un bun constructor. Poate că ești un instalator priceput sau te-ai calificat în finisaje interioare și exterioare. Poate că ești un bun electrician. Oricare ar fi specialitatea ta, noi avem avantaje pentru tine și pentru lucrările tale.

Beneficiile celor înscriși în programul Meșter Ambient:

  • preţuri speciale - discounturi și bonusuri acordate pentru fidelitate.
  • toate produsele de care ai nevoie - la Ambient găseşti o gamă largă de produse.
  • pregătire tehnică – te informăm în permanenţă despre cele mai noi tipuri de produse lansate în piaţă şi beneficiezi de cursuri tehnice de specializare oferite periodic, în mod gratuit.
  • consultant tehnic dedicat - preia telefonic comenzile tale şi pregăteşte produsele pentru livrare.
  • reclamă - eşti recomandat clienţilor Ambient.
  • siguranţă - asocierea cu o firmă de renume îţi asigură siguranţa în piaţa concurenţială din acest moment.

Te aşteptăm în oricare Centru Comercial Ambient pentru a te informa asupra tuturor avantajelor programului “Mester Ambient”.

Dacă dorești să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la adresa contact@ambient.ro. Un consultant tehnic din echipa Ambient va lua imediat legătura cu tine.

Aboneaza-te la newsletter si bucura-te de promotii saptamanale

Close
Ambient suport vanzari online
Ambient suport vanzari online
Luni-Vineri: 08:30-16:00
Ambient suport vanzari online
Salut! Cu ce te putem ajuta?
22:00
Whatsapp