Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Construiesti

Construieşti?

De câte ori ai auzit expresia "prima casa am făcut-o așa și așa, cu siguranță pe a doua o voi face foarte bine"?

Construcția unei case este de cele mai multe ori o succesiune parcă nesfârșită de probleme întâmpinate: meșteri neserioși, depășiri de buget, materiale nepotrivite, termene întârziate.

Și toate astea înseamnă timp și bani cheltuiți, înseamnă energie și de ce nu sănătate, risipite.

Programul Ambient Total este astfel conceput încât să reducă la minim toate aceste probleme. Iți punem la dispoziție toată experiența noastră acumulată în cei 20 de ani de activitate și iți garantăm că lucrând împreună cu noi vei construi perfect de prima oară.

Poți urmări astfel desfășurarea specifică a proiectului, beneficiezi de consultanță tehnică specializată gratuită pentru fiecare fază, ai un consultant Ambient dedicat proiectului tău care urmărește împreună cu tine desfășurarea construcției tale, previzionează lucrările viitoare, te ajută să alegi cea mai bună ofertă de material potrivită nevoilor tale, asigură necesarul de materiale și transportul acestora în locul în care e nevoie de ele. Este practic omul de legatură cu întreaga echipă Ambient, este alături de tine de la început proiectului până la finalizarea lui.

Dacă ar fi să sintetizăm, putem spune că Programul Ambient Total este un program care tratează fiecare proiect de construcție ca un tot unitar, având un cumul de beneficii specifice adaptate fiecărei faze: