Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Renovezi

Renovezi?

Renovarea unei locuințe este de cele mai multe ori o succesiune parcă nesfârșită de probleme întâmpinate: meșteri neserioși, depășiri de buget, materiale nepotrivite, termene întârziate.

Și toate astea înseamnă timp și bani cheltuiți, înseamnă energie și de ce nu sănătate, risipite.

Programul Ambient Total este astfel conceput încât să reducă la minim toate aceste probleme. Iți punem la dispoziție toată experiența noastră acumulată în cei peste 25 de ani de activitate și iți garantăm că lucrând împreună cu noi vei renova fără bătăi de cap.

Intrând în program ai un consultant Ambient dedicat proiectului tău care urmărește împreună cu tine desfășurarea renovării tale, previzionează lucrările viitoare, te ajută să alegi cea mai bună ofertă de materiale potrivită nevoilor tale, asigură necesarul de materiale și transportul acestora în locul în care e nevoie de ele. Este, practic, omul de legatură cu întreaga echipă Ambient, este alături de tine de la începutul proiectului si până la finalizarea lui.

Dacă ar fi să sintetizăm, putem spune că Programul Ambient Total este un program care tratează fiecare proiect de renovare ca un tot unitar, având un cumul de beneficii specifice adaptate fiecărei faze.