design-3d.webp (90 KB)


Asistenţă software gratuită* pentru amenajarea băii

Design, previzualizare şi calculul necesarului de materiale. De toate beneficiezi absolut gratuit. Ce trebuie să faci? Alege gresia, faianţa şi obiectele sanitare pe care le doreşti, iar noi iţi prezentăm 3D cum va arăta baia ta chiar înainte de a începe lucrările. În plus, primeşti imediat preţul total al produselor şi schiţa de amenajare pentru echipa de constructori.

Mai mult, specialiştii noştri îţi oferă soluţii şi pentru spaţiile în care primează caracteristicile tehnice (trafic intens sau condiţii de mediu deosebite) şi informaţii atât despre produsele adresate specialiştilor cât şi despre cele mai noi tendinţe lansate la nivel mondial.

*Serviciul de design 3D pentru băi este gratuit doar în cazul în care clientul cumpără din stoc sau lansează o comandă specială din Ambient, pentru modelele de faianță și gresie în cantitățile din proiect, în maxim 60 de zile de la data la care s-a realizat și achitat proiectul (100 lei/proiect). Dacă clientul achiziționeză sau comandă faianța și gresia din proiect după 60 de zile de la data proiectului, simularea 3D nu mai este gratuită.

 

Aboneaza-te la newsletter si bucura-te de promotii saptamanale

Close
Ambient suport vanzari online
Ambient suport vanzari online
Luni-Vineri: 08:30-16:00
Ambient suport vanzari online
Salut! Cu ce te putem ajuta?
22:59
Whatsapp