Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Turul Ciclist al Sibiului 2018 – Etapa Ambient

Turul Ciclist al Sibiului 2018 – Etapa Ambient

Turul Ciclist al Sibiului 2018 – Etapa Ambient

În perioada 5-8 iulie 2018 a avut loc Turul Ciclist al Sibiului, o competiție situată în top 6 valoric al competițiilor UCI din Europa Centrală și de Est. Mii de sibieni au fost martorii unui regal sportiv care s-a desfășurat pe parcursul a cinci etape însumând peste 500 de km parcurși în județul Sibiu, cea mai mare cotă atinsă fiind cea de la Bâlea Lac, la 2034 metri. Competiția de la Sibiu a aliniat la start optsprezece echipe naţionale, Continentale şi Pro-Continentale insumand 128 de rutieri .

Consecvent politicii asumate de a fi un susțintor al comunităților unde își desfășoară activitatea Ambient SA a fost unul dintre sustinatorii principali ai Turului Ciclist al Sibiului. Si in acest an, in data de 7 iulie, am dat starul Etapei Ambient din parcarea Centrului Comercial Ambient Sibiu. Cu aceasta ocazie am oferit clientilor si partenerilor Ambient, pe langa extraordinarul spectacol ciclist si posibilitatea de a petrece o zi plina de activitati la Ambient. Astfel, au putut urmari un show ciclist cu Gabi Orban, au testat biciclete electrice, copiii s-au bucurat de un loc de joaca, parintii lor au putut afla noutati despre produsele prezentate de partenerii Ambient si pentru toti a fost disponibila si o zona de food cu mancaruri preparate la gratar si rotisor.

În cadrul turului au fost organizate și competiții pentru amatori care au reunit sute de sibieni și iubitori ai ciclismului din țară și străinătate care au luat startul în Cupa Sponsorilor, Ambient impreuna cu Centrul Aria fiind prezente in competitie cu 4 echipe (3 de baieti si una de fete).

Toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fara sprijinul partenerilor Ambient carora le multumim pentru implicare. Au fost alaturi de noi: Melinda Instal, Weber, Saint Gobain Rigips, Ferroli, Purmo, Wirquin, Caparol, Fakro, Ordis, ProRespect, KTM si Centrul Aria.