Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Teambuilding Ambient la Sovata, 24 - 26 iunie 2022

Teambuilding Ambient la  Sovata, 24 - 26 iunie 2022

In perioada 24- 26 iunie 2022 compania Ambient a organizat la Sovata, impreuna cu Outward Bound Romania, un teambuiling in care ne-am propus sa intram in contact cu un mediu care sa ne provoace atat ca si indivizi cat si ca echipa. Sa ne descoperim limitele si sa incercam sa le depasim. Sa constientizam ca impreuna putem atinge de fiecare data tinte mai inalte decat am realiza ca si indivizi, oricat de capabili am fi.

Au fost organizate activitati de teambuilding cu focus pe colaborare, comunicare si coordonare, dar in acelasi timp  recreative si inedite.  Am avut o drumetie cu provocari, am construit (plute dupa anumite cerinte si le-am testat in apa), iar pentru putina adrenalina am avut si un program la inaltime, in gradina de corzi.

Programele au fost interactive, toti participantii find activ implicati in diferitele activitati. Mixul de ingrediente necesare unui weekend excelent a fost asigurat cu colegi minunati, o locatie in mijlocul naturii, un program structurat si traineri pregatiti.

Concluzia la care am ajuns impreuna la finalul acestui weekend antrenant a fost ca doar lucrand in echipa, comunicand intre noi si avand incredere unul in celalat putem sa ne atingem obiectivele propuse. Fiecare memru al echipei este important si conteaza cu adevarat!