Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Renovează-ți baia cu Ambient și primești un voucher de 100 de lei!

Renovează-ți baia cu Ambient și primești un voucher de 100 de lei!

La Ambient găsești în fiecare zi superoferte pentru renovarea băii tale. Cumpără acum faianță, gresie și produse Ceresit pentru placări ceramice și primești un voucher cadou de 100 de lei pentru a achiziționa obiecte sanitare. 

Voucherul se acordă clienților care achiziționează produse participante de minim 1000 de lei (TVA inclus) într-o singură cumpărătură, cu plata la achiziționarea acestora. Participă la campanie toate produsele din categoriile: faianță, gresie, brâuri și medalioane și produsele Henkel (Ceresit) din categoriile adezivi, chituri, hidroizolații sau șape autonivelante. 

Voucherele pot fi folosite pentru a achiziționa produse din categoria sanitare: căzi, cabine de duș, lavoare, vase WC, rezervoare WC, mobilier baie, baterii, accesorii pentru baie. 

Voucherele se pot cumula. La fiecare prag de achiziții de 1000 de lei se acordă câte un voucher de 100 de lei. Astfel, la achiziții de minim 1000 de lei, clienții primesc un voucher de 100 de lei. La depășirea pragului de 2000 de lei se acordă două vouchere. 

Promoția este valabilă în perioada 9 august - 15 octombrie în rețeaua de magazine Ambient. Voucherele acordate în această promoție pot fi utilizate până în data de 15 noiembrie 2021.

____________

Regulament complet valabil în magazinele Ambient Sibiu, BIstrița, Mediaș, Sighișoara.

+ Act adițional în magazinele Ambient Sibiu, BIstrița, Mediaș, Sighișoara

Regulament complet valabil în magazinele Ambient Cluj, Alba Iulia, Rm. Vâlcea și Blaj. 

+ Act adițional în magazinele Ambient Cluj, Alba Iulia, Rm. Vâlcea și Blaj.