Construieşti cu Ambient şi primeşti un voucher de 500 de lei

Construieşti cu Ambient şi primeşti un voucher de 500 de lei

În această primăvară, la Ambient primești mai mult când cumperi materiale pentru a construi. 

În perioada 15 februarie - 31 martie 2019, achiziționează produse de zidărie de la Ambient și primești cadou un voucher de 500 de lei la fiecare prag de 10.000 de lei atins.

Produsele participante în promoție fac parte din grupele de materiale: BCA, bloc ceramic, cărămidă specială, elemente liniare. Pentru a verifica eligibilitatea produselor, asistenții Ambient stau la dispoziția oricui în magazine.

Voucherele în valoare de 500 lei (TVA inclus) pot fi folosite pe tot parcursul anului 2019, cu condiția ca posesorul voucherului să achiziționeze din magazinele participante produse pentru instalații termice* de minim 10000 lei, cu plata pe loc, într-o singură cumpărătură. Printre produsele care se pot cumpăra cu vouchere se numără: radiatoare, microcentrale murale, cazane, arzătoare, sisteme de cupru, încălzire în pardoseală, șeminee, sobe, robineți, pompe și vase de expansiune, automatizări, sistem de drenaj, ventilație, izolații, sifoane în pardoseală și așa mai departe. 

*în magazinul Ambient Cluj voucherele se pot răscumpăra prin achiziții în valoare de minim 5000 de lei la produse din categoria electrice.

Apasă pentru a descărca regulamentul valabil în magazinele din Sibiu, Mediaș, Alba Iulia, Blaj, Bistrița, Sighetu Marmației, Rm. Vâlcea.

Apasă pentru a descărca regulamentul valabil în magazinul Ambient Cluj.