Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Comunicat

Comunicat

Stimat Client,

 

În considerarea calității dumneavoastră de client PROFELIS C&V S.R.L., având sediul social pe Strada Turda nr. 15, Municipiul Sibiu, Județul Sibiu, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Sibiu sub numărul J32/253/2004, CUI 16158695 („Profelis”), vă aducem la cunoștință că Profelis și APC UNIVERSAL PARTNER S.R.L., având sediul social pe Strada Beclean nr. 314, Municipiul Odorheiul Secuiesc, Județul Harghita, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Harghita sub numărul J19/385/2016, CUI 36318995 („APC”), au semnat în data de 12.04.2023 un Contract privind transferul de activitate având ca obiect transferul de la Profelis la APC a activității de comerț cu materiale de construcții, amenajări și finisaje, cu amănuntul și cu ridicata, inclusiv activitatea de logistică și operare a unităților de depozitare și de transport/livrare („Transferul”).

Profelis și APC intenționează să finalizeze Transferul la data de 15.07.2023, moment la care APC se va subroga în toate drepturile și obligațiile ce îi revin Profelis, cu excepția drepturilor și obligațiilor care au apărut din sau este legată în vreun fel de fapte sau circumstanțe anterioare acestei date, care rămân în sarcina și respectiv proprietatea Profelis.

Ca urmare a Transferului, APC va dobândi calitatea de operator în legătură cu activitatea de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopul realizarii actelor de comert si transmiterii de materiale publicitare (newsletter, sms) privind materiale de construcții, amenajări și finisaje.

În măsura în care doriți să nu mai primiți materiale publicitare (newsletter, sms) de la APC vă puteți dezabona trimitand o notificare in acest sens pe adresa de mail contact@ambient.ro.

Toate celelalte aspecte legate de activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal vor rămâne neschimbate.

Corespunzător, beneficiați de toate drepturile prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul General privind Protecția Datelor), astfel cum sunt detaliate în Politica noastră de confidențialitate, care poate fi consultată la acest link https://www.ambient.ro/gdprro/.

Dacă doriți să vă exerciți drepturile sau să adresați orice întrebare în legătură cu activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin email la contact@ambient.ro sau scriindu-ne la adresa Strada Beclean nr. 314, Mun. Odorheiul Secuiesc, Județul Harghita, România.