Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Ceramica superfina de la Azulev – subiectul unor intalniri dedicate designerilor si arhitectilor din Sibiu si Cluj Napoca

Ceramica superfina de la Azulev – subiectul unor intalniri dedicate designerilor si arhitectilor din Sibiu si Cluj Napoca

In zilele de 27 si 28 martie, in magazinele Ambient din Cluj Napoca si Sibiu au avut loc

2 prezentari de placi ceramice superfine sustinute de partenerul nostru Azulev Grupo din Spania, unul dintre cei mai mari producatori de placi ceramice din Europa.

Subiectul principal al prezentarilor au fost produsele si solutii de placari ceramice SlimRect & XLam. Cele doua concepte sunt game inovativa, care prin dimensiunile mari, variate, grosimea de doar 6 mm si ceramica extra-fina din care sunt realizate placile ceramice, oferă solutii de placare pentru o gama variata de proiecte.

Exista multe avantaje pe care le ofera utilizarea acestor tipuri de placi ceramice si anume: placile nu ard, sunt igienice, rezistente si extrem de usor de curatat. Grosimea placilor SlimRect, reduce costurile de logistica si transport, contribuie la mentinerea unui mediu mai putin poluat, deoarece utilizand mai putin material pentru preparare, emisiile și deseurile sunt mai reduse, toate acestea fara a pierde caracteristicile exceptionale ale placilor.

Toate colectiile Azulev care apartin liniilor SlimRect & XLam au o mare varietate de texturi și culori. Placile ceramice de format mare si grosime subtire reprezinta o varianta foarte atractiva si pentru constructori, arhitecti, designeri de interior, decoratori sau oricine este interesat de proiectarea spatiilor mari, unice si elegante. Formatul ceramic extrafin da loc unei noi lumi de alternative unde limita nu exista.