Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Campanie voucher 100 lei pentru sanitare - 2022

Campanie voucher 100 lei pentru sanitare - 2022

Cumpără faianță și gresie de la Ambient și primești un voucher de 100 de lei pentru obiecte sanitare.

Clientii care achizitioneaza in perioada campaniei produse participante intr-o singura cumparatura de minim 1000 lei (TVA inclus) cu plata la achizitia acestora, beneficiaza de un voucher cadou in valoare de 100 lei pentru achizitionarea de produse din categoria sanitare (cazi, cabine de dus, lavoare, vase WC, rezervoare WC, mobilier baie, baterii, accesorii pentru baie).

Participa la Campanie toate produsele marca Kai, Zorka, Tilezza si Ceramall din categoriile: faianta, gresie, brauri si medalioane si produsele Henkel (Ceresit) din categoriile adezivi, chit-uri, hidroizolatii sau sape autonivelante, comercializate in reteaua de magazine participante. Pentru a verifica includerea produselor achizitionate intre cele agreate, clientul poate solicita informatii la personalul din magazine.

Pentru acordarea voucherului, pe langa achizitia de faianta, gresie, brauri si medalioane, clientul trebuie sa cumpere minim un produs Henkel (Ceresit) din urmatoarele categorii: adezivi, chit-uri, hidroizolatii sau sape autonivelante.

La fiecare prag de achizitii de 1000 de lei produse participante la campanie, clientul primeste un voucher de 100 lei astfel:

  • Achizitii de minim 1000 lei = 1 vouchere 100 lei
  • Achizitii de minim 2000 lei = 2 vouchere 100 lei

Voucherul de 100 de lei (TVA inclus) poate fi folosit pentru achizitionarea de produse din categoria sanitare (cazi, cabine de dus, lavoare, vase WC, rezervoare WC, mobilier baie, baterii, accesorii pentru baie), intr-o singura cumparatura si cu plata pe loc a produselor achizitionate. Voucherul poate fi folosit in perioada 01.06 – 31.08.2022.

Poate participa la campanie orice persoana fizica cu varsta implinita de 18 ani pana la data inceperii Campaniei (inclusiv) care achizitioneaza produse participante la campanie, in conditiile prezentului regulament: