Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

POLISTIREN EXPANDAT A80X10CM AUSTROTHERM

Cod produs: 00220436

Plăcile din polistiren expandat EPS AF8 pot fi folosite pentru termosisteme la faţade lipite, faţade ventilate şi pereţi uşori (lemn).

 Caracteristici:

  • porozitate deschisă;
  • forma contururilor laterale: muchii drepte;
  • dimesiuni placă: 1000 x 500 mm;
  • suprafaţă placă: 0,5 m2;
  • conductivitate termică: λ = 0,037 W/mK;
  • rezistenţă la încovoiere: BS150 ≥ 150 kPa (15 t/m2);
  • rezistenţă la tracţiune: TR150 ≥ 150 kPa (15 t/m2).

Plăcile de polistiren expandat Austrotherm EPS® AF 80 au o dungă roşie pe laterala pachetului.

13.50 Lei/bucata 14,40 Lei/bucata

Se livreaza doar la pachet 1 pachet = 5 bucati, 72 Lei 67,50 Lei/pachet

Pentru reducerea la minim a costurilor de întreţinere, recomandăm termoizolarea corect realizată. Aceasta se poate obţine cu ajutorul plăcilor de polistiren expandat grafitat Austrotherm EPS® AF PLUS, care conferă un randament cu cca. 20% mai mare faţă de cele convenţionale, indiferent de zona termoizolată, atât pentru casele cu consum scăzut de energie cât şi pentru casele pasive.

Izolare ridicată - bun echilibru ecologic

EPS este prescurtarea denumirii polistirenului expandat (Expanded PolyStyrene), cunoscut şi sub denumirea de Styropor. Este un material ecologic ce conţine 98% aer, având între trei şi şase miliarde de celule închise la fiecare metru cub, ceea ce conferă acestui material caracteristicile ecologice pentru a fi utilizat şi în şcoli sau spitale.
Izolaţia cu polistiren expandat Austrotherm EPS® protejează mediul înconjurător, emisiile de noxe CO2, NOX şi dioxid de sulf fiind astfel reduse. Polistirenul expandat este tolerat bine de piele, fiind utilizat cu succes pentru termoizolarea spitalelor şi grădiniţelor. Calitatea sa este asigurată de controalele periodice efectuate în laboratorul propriu şi în instituţiile abilitate.

Produse similare