Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

VATA BAZALTICA FRONTROCK MAX PLUS 100MM 2.88MP/PACHET

Cod produs: 00389508

Frontrock Max Plus este o izolație din vată bazaltică Dual Density, special proiectată pentru a izola termic, a absorbi zomotul și a proteja în caz de incendiu fațadele din sistemele de izolare termică exterioară. Frontrock max plus este potrivit pentru toate tipurile de clădiri.

Este un produs care se adaptează pereților denivelați, incorporând în același timp și cea mai dura suprafață exterioară disponibilă în România, pentru aplicare. Este cel mai bine vândut produs ETICS de acest gen, cu multiple beneficii pentru utilizatorii finali.

277 Lei 209 Lei/pachet

Avantaje:

  • Performanță termică: datorită valorii conductivității, panoul este ideal pentru anveloparea construcțiilor de înaltă eficiență.
  • Ușurința și viteza de instalare: panoul ușor de manevrat, permite o mai mare ușurință de instalare și, de asemenea, datorită formatului de 1200 x 600 mm, vă permite să accelerați faza de instalare.
  • Proprietăți acustice - structura cu celule deschise a vatei bazaltice contribuie semnificativ la îmbunătățirea performanței fonoizolante a peretelui pe care este instalat panoul. Testele de izolare fonică de laborator sunt disponibile.
  • Permeabilitatea la vapori: panoul, datorită unei valori de μ egală cu 1, permite crearea unor pachete de închidere "respirabile".
  • Stabilitate dimensională: panoul nu va suferi variații dimensionale sau de performanță, din cauza condițiilor variate termice și higrometrice ale mediului (o caracteristică extrem de importantă pentru durabilitatea sistemului de acoperire).
  • Rezistențala foc: panoul, incombustibil, în caz de incendiu nu generează fum sau picături; de asemenea, ajută la prevenirea răspândirii focului și ajută la creșterea performanței de rezistență la foc a construcției în care este instalat.

Fisiere atasate

Produse similare