Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Semineu 9 kw cu bolta economic-bs

Cod produs: 00388018

Semineul este fabricat din tabla de otel de 3 mm.

Din punct de vedere constructiv se compune dintr-o camera de ardere si o carcasa exterioara, intre care exista un spatiu prin care circula ascendent aerul incalzit. Camera de ardere (focar) este captusita cu placi termorezistente din vermiculit sau samota iar in partea inferioara exista un gratar de fonta usor de inlaturat pentru curatire. In partea inferioara, sub camera de ardere si gratar se afla cenusarul.

Ecranarea camerei de ardere cu placi termoizolante din vermiculit sau samota asigura in timpul functionarii un focar cald, ce permite o ardere mai buna si un randament mai ridicat. Vermiculitul utilizat nu prezinta pericol pentru mediu fiind construit din materiale minerale naturale.

Aerul de ardere al combustibilului este divizat in doua parti: aer primar si aer secundar. Aerul primar, preponderent ca debit, este introdus sub gratar si se ajusteaza cu rozeta de reglare sub gratar. Aerul secunar este introdus in partea superioara a focarului, reglarea debitului de aer se realizeaza prin intermediul riglei de reglare amplasata deasupra usii. Protejarea sticlei termorezistente contra afumarii se face cu o perdea de aer introdus prin ajustarea riglei de reglare de sub geam. Usa de incarcare. prevazuta cu un geam din sticla termorezistenta, asigura accesul pentru incarcarea cu lemne, curatare si evacuarea cenusii. In partea inferioara este preavazut un spatiu pentru stocarea bucatilor de lemn.

1229 Lei 1049 Lei/buc

Preturile afisate sunt valabile pentru magazinul Ambient Bistrita

Revista

Produse similare