Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

RADIATOR CERAMIC HEINNER HCH-L1500WH

Cod produs: 00448978

Descriere

Radiator ceramic Heinner HCH-L1500WH, 2 trepte de putere: 750/1500W, indicator luminos „ON", termostat reglabil, element de încălzire ceramic (PTC), protecție împotriva răsturnării, protecție la supraîncălzire.

Radiatorul ceramic HCH-L1500WH este o sursa ideala de caldura si un prieten de nadejde care te va insoti pe parcursul iernilor, dar si a zilelor mai racoroase de toamna.

2 trepte de putere
Datorita celor doua trepte de putere ale aparatului, poti seta oricand nivelul de incalzire dorit, astfel vei beneficia de un confort termic ridicat.

Termostat ajustabil
Ai un consum redus de energie datorita termostatului ajustabil, care opreste functionarea aparatului cand nivelul de incalzire setat este atins.

Element de incalzire (PTC)
Radiatorul este prevazut cu element de incalzire ceramic (PTC) oferind astfel aparatului o durata mai lunga de functionare.

Protectie impotriva rasturnarii
In cazul in care aparatul este rasturnat accidental sau nu sta pe un plan perfect drept, comutatorul de protectie in caz de rasturnare va opri functionarea aparatului, evitand astfel situatii neplacute.

Protectie supraincalzire
Datorita sistemului de protectie impotriva supraincalzirii, aparatul se va opri automat In cazul in care orificiile de admisie ale aerului sunt acoperite accidental.

Caracteristici:
Tip aparat de incalzire: radiator ceramic
Putere aeroterma, radiator: 750/1500W
Inaltime: 29 cm
Adancime: 21 cm
Latime: 12 cm
Greutate: 1,86 kg
Functii speciale: Protectie supraincalzire. Protectie impotriva rasturnarii.

125 Lei/buc

Preturile afisate sunt valabile pentru magazinul Ambient Bistrita

Produse similare