Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

CONVECTOR HEINNER HCVH-Y2300D

Cod produs: 00448981

Descriere:

Convector Heinner HCVH-Y2300D, 3 setari de temperatura: 1000/1300/2300W, termostat ajustabil, display LCD, temporizator - 24h, protectie supraincalzire, indicator luminos, roti pentru manevrare usoara.

DISPLAY LCD
Convectorul HCVH-Y2300D vine cu display LCD, menit sa imbunatateasca modalitatea de utilizare a acestuia, oferindu-ti in acelasi timp si  informatii referitoare la stadiul in care se afla aparatul.

TEMPORIZATOR 24H
Bucura-te de caldura atunci cand ai nevoie! Datorita temporizatorului, poti programa convectorul sa inceapa incalzirea la orice ora doresti.

3 SETARI DE TEMPERATURA 1000/1300/2300W
Ai la dispozitie 3 setari de temperatura, astfel incat poti seta nivelul optim de caldura pentru casa ta. Datorita acestei optiuni beneficiezi de confort termic, dar si de economie a energiei.

TERMOSTAT AJUSTABIL
Ai un consum redus de energie datorita termostatului ajustabil, care opreste functionarea aparatului cand nivelul de incalzire setat este atins.

VENTILATOR TURBO
Ventilatorul are proprietatea de a produce circularea aerului cald in incapere, astfel distribuirea caldurii se face uniform si in cantitati moderate creand un ambient cat mai natural incalzit.

PROTECTIE SUPRAINCALZIRE
Pentru siguranta in utilizare, protectia la supraincalzire va determina oprirea automata a caloriferului in cazurile in care temperatura depaseste pragul admis.

INDICATOR LUMINOS
Indicatorul luminos este deosebit de util in special pe timpul noptii, cand poti seta temperatura dorita, fara a mai fi nevoie sa aprinzi lumina in camera.

Caracteristici:
Putere: 2300W
Setari incalzire: 1000/1300/2300W
Functii speciale: ventilator Turbo, display LCD, termostat ajustabil, protectie supraincalzire.

323 Lei/buc

Preturile afisate sunt valabile pentru magazinul Ambient Bistrita

Produse similare