Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

CONVECTOR HEINNER HCVH-Y2000T

Cod produs: 00448979

Descriere

Convector Heinner HCVH-Y2000T, 3 setari de temperatura: 750/1250/2000W, termostat ajustabil, ventilator Turbo, protectie supraincalzire, indicator luminos, roti pentru manevrare usoara.

3 setari de temperatura 750/1250/2000W 
Ai la dispozitie 3 setari de temperatura, astfel incat poti seta nivelul optim de caldura pentru casa ta. Datorita acestei optiuni beneficiezi de confort termic, dar si de economie a energiei.

Termostat ajustabil
Ai un consum redus de energie datorita termostatului ajustabil, care opreste functionarea aparatului cand nivelul de incalzire setat este atins.

Ventilator Turbo
Ventilatorul are proprietatea de a produce circularea aerului cald in incapere, astfel distribuirea caldurii se face uniform si in cantitati moderate creand un ambient cat mai natural incalzit.

Protectie supraincalzire
Pentru siguranta in utilizare, protectia la supraincalzire va determina oprirea automata a caloriferului in cazurile in care temperatura depaseste pragul admis.

Indicator luminos
Indicatorul luminos este deosebit de util in special pe timpul noptii, cand poti seta temperatura dorita, fara a mai fi nevoie sa aprinzi lumina in camera.

Caracteristici:
Putere: 2000W
Inaltime: 39 cm
Adancime: 68,5 cm
Latime: 11,7 cm
Greutate: 5,1 kg
Functii speciale: ventilator Turbo,termostat ajustabil, protectie supraincalzire

147 Lei/buc

Preturile afisate sunt valabile pentru magazinul Ambient Bistrita

Produse similare