Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

CALORIFER CU ULEI ZASS ZR13BE

Cod produs: 00448757

Caloriferul electric cu ulei ZASS ZR13BE este un aparat de încălzire electric, al carui mediu de încălzire, uleiul, se încălzește relativ repede și reține mai mult timp această căldură (comparativ cu aerotermele sau convectoarele electrice). Odată încălzit uleiul la temperatura dorită, se va consuma mai puțină energie electrică pentru menținerea acestei temperaturi. Există însă și un mic dezavantaj (comparat tot cu aerotermele sau convectoarele electrice) și anume faptul că aceste calorifere nu se încălzesc imediat, ci treptat, datorită inerției termice a uleiului, inerție ce funcționează în ambele sensuri.
Caloriferul electric cu ulei se recomandă pentru încălzirea camerei în general, produce mai multă căldură și este cel mai potrivit pentru o funcționare îndelungată sau de durată.
Se recomandă aeroterma, convectorul, radiatorul cu quartz sau cu halogen pentru o încălzire rapidă, locală și nu de durată foarte mare.
Caloriferul Zass ZR 13 BE oferă o încălzire eficientă a camerelelor de până la 30 m2. Acesta oferă o putere de maxim 3000 W (în 3 trepte de putere) și un termostat ajustabil pentru ca tu să te bucuri de temperatura ideală în liniște deplină. De asemenea, caloriferul cu ulei beneficiază de un sistem de protecție pentru siguranță deplină.
Caracteristici:
Putere: 3000 W
Numar elementi: 13
Dimensiuni: 64 x 66 x 17 cm
Greutate: 17 kg
Lungime fir: 1,5 m

555 Lei/buc

 

 

Produse similare