Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

CALORIFER CU ULEI ZASS ZR11SL

Cod produs: 00376091

Caloriferul electric cu ulei ZASS ZR11SL este un aparat de înc─âlzire electric, al carui mediu de înc─âlzire, uleiul, se înc─âlze╚Öte relativ repede ╚Öi re╚Ťine mai mult timp aceast─â c─âldur─â (comparativ cu aerotermele sau convectoarele electrice).


Odat─â înc─âlzit uleiul la temperatura dorit─â, se va consuma mai pu╚Ťin─â energie electric─â pentru men╚Ťinerea acestei temperaturi. Exist─â îns─â ╚Öi un mic dezavantaj (comparat tot cu aerotermele sau convectoarele electrice) ╚Öi anume faptul c─â aceste calorifere nu se înc─âlzesc imediat, ci treptat, datorit─â iner╚Ťiei termice a uleiului, iner╚Ťie ce func╚Ťioneaz─â în ambele sensuri.

Caloriferul electric cu ulei se recomand─â pentru înc─âlzirea camerei în general, produce mai mult─â c─âldur─â ╚Öi este cel mai potrivit pentru o func╚Ťionare îndelungat─â sau de durat─â.
Se recomand─â aeroterma, convectorul, radiatorul cu quartz sau cu halogen pentru o înc─âlzire rapid─â, local─â ╚Öi nu de durat─â foarte mare. 


Caloriferul Zass ZR 11 SL ofer─â o înc─âlzire eficient─â a camerelelor de pân─â la 20 m2. Acesta ofer─â o putere de maxim 2500 W (în 3 trepte de putere) ╚Öi un termostat ajustabil pentru ca tu s─â te bucuri de temperatura ideal─â în lini╚Öte deplin─â. De asemenea, caloriferul cu ulei beneficiaz─â de un sistem de protec╚Ťie pentru siguran╚Ť─â deplin─â.

Caracteristici:

Putere: 2500 W

Numar elementi: 11

Dimensiuni: 54 x 14 x 66 cm

Greutate: 12 kg

Lungime fir: 1,5 m

443 Lei/buc

Produse similare