Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

POMPA SUBMERSIBILA PENTRU APE UZATE 400W AQUATECH

Cod produs: 00393483

Pompa submersibilă pentru ape uzate, AQUATECH, 7500 l/h, 400 W a fost proiectată și fabricată în conformitate cu cerințele actuale de siguranță. Va fi un instrument necesar pentru fiecare casă. Pompele de apă vă oferă capacitatea excelentă de a goli pivnițele, piscina sau iazurile din grădină. Perfectă pentru aplicații casnice și de utilitate publică de transfer de apă dintr-un loc în altul.

Pompa AQUATECH, 7500 l/h, 400 W este excelentă pentru golirea iazului de grădină, a rezervoarelor de apă, a piscinelor, a căzilor cu hidromasaj, a zonelor inundate, etc. Va fi un instrument esențial pentru fiecare casă.

Îndepărtați apa stagnantă din orice mediu, potrivită pentru utilizare în grădini, acoperișuri plate, piscine, fântâni, subsoluri inundate și drenaj în aplicații tipice de transfer de apă rezidențială sau comercială.

Pompa puternică de 400 W AQUATECH, cu ridicare maximă de 5 metri, capacitatea de pompare 7500 l pe oră, rezolvă orice lucrare de golire într-o singură clipă. Această pompă de apă submersibilă transmite cu ușurință solide de până la 1/2" în diametru. Este ideală pentru zone inundate, piscine, pivnițe sau iazuri de grădină.

Pompa este echipată cu racord cu filet de mai multe dimensiuni. Trei dimensiuni diferite pentru ieșire pentru a alege în funcție de debit.

Din motive de siguranță atunci când nivelul apei este sub 139 cm, va deconecta automat alimentarea, când nivelul apei crește peste 139 cm, pompa submersibilă va porni din nou. Se oprește imediat când pompa nu reușește să pompeze apă pentru a preveni arderea bobinei.

Materialul compozit termoplastic este foarte robust. Proiectat și fabricat în conformitate cu cerințele de siguranță validate. Corpul termoplastic rezistă la coroziune, deoarece nu există părți metalice expuse. Zgomot mai redus și eficiență energetică deosebită. Motorul fără ulei nu necesită întreținere.

Carcasa de bază mai înaltă asigură prevenirea colectării de resturi din puțul de colectare, protecția termică la suprasarcină asigură funcționarea pompei și la cea mai mare uzură.

Specificatii tehnice:

  • Lungime cablu (m): 10
  • Mărime particule (mm): 18
  • Racord refulare (mm): 25
  • Înălțime de pompare maximă (m): 5
  • Debit maxim (m3/h): 7.5
  • Dimensiune racord (inch): 1 1/2"
  • Putere electrică maximă absorbită (W):  400
  • Alimentare electrică (V): 230
  • Grad de protecție: IPX8
  • Temperatură maximă lichid (°C): 35

249 Lei 191 Lei/buc

Produse similare