Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

POMPA SUBMERSIBILA INOX PENTRU APE UZATE 550W AQUATECH

Cod produs: 00393481

Pompa submersibilă pentru ape uzate, inox, AQUATECH, 10 500 l/h, 550 W este utilizată pentru extragerea apei, pentru drenaj, precum și pentru pomparea și transferul apei din iazul din grădină sau din pivniță. Temperatura apei nu pote să depășească 35 ° C. Se utilizează pentru a extrage apă din cursuri de apă, cisterne, iazuri și multe altele. Ideal pentru drenajul pivnițelor sau pentru protecția împotriva inundațiilor.

Carcasa robustă este fabricată din oțel inoxidabil, durabil de înaltă calitate. Motorul cu dimensiuni generoase este conceput pentru o funcționare fiabilă și o distribuție eficientă a căldurii. Disiparea optimă a căldurii motorului chiar și atunci când funcționează în ape de mică adâncime – este unul dintre rezultatele proiectării profesionale. Însă putem continua și cu racordul universal destinată pentru conducta de refulare. Accesoriile de conectare furnizate permit o punere în funcțiune rapidă și ușoară. Instalare ușoară a conexiunii prin racordul de refulare de Ø 25 mm - 1 1/2" permite utilizare imediată.

Pompa este ideala pentru golirea rezervoarelor sau a încăperilor inundate. Sau pentru secarea diferitelor zone până la niveluri foarte scăzute de apă, cu capacitate de aspirație până la 10 500 l/h. Potrivit pentru condiții extreme datorită tehnologiei speciale a rotorului. Protecția optimă împotriva coroziunii asigură o durată de viață lungă. Datorită construcției stabile și robuste, cu etanșare sigură și a utilizării de materiale necorozive, pompa submersibilă pentru apă uzată, inox, AQUATECH, 10 500 l/h, 550 W este potrivită pentru aproape orice cerință extremă.

Întrerupătorul cu plutitor de la pompa AQUATECH, 10 500 l/h, 550 W asigură pornirea și oprirea automată, iar conexiunea în unghi de 90 de grade și mânerul de dimensiuni confortabile, oferă toate condițiile necesare pentru o relocabilitate și funcționare fără probleme.

Date tehnice

  • Putere: 550 W.
  • Presiune maximă de lucru: 7 bar.
  • Înălțime maximă de pompare: 7 m.
  • Debit maxim: 10 500 l/h.
  • Mărime particule: 18 mm.
  • Racordul de refulare: Ø 25 mm - 1 1/2".
  • Greutate: 4,75 kg.

392 Lei 310 Lei/buc

Produse similare