Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

HIDROFOR INOX 800W AQUATECH 11520071

Cod produs: 00393478

Hidrofoarele cu carcasă inox și vas expansiune 20 de litri, AQUATECH, 800 W, 3200 l/h au o adâncime maximă de aspirare de 9 metri. 

Cu ajutorul hidroforului cu carcasă inox și vas expansiune 20 de litri, AQUATECH, 800 W, 3200 l/h puteți pompa apă curată (menajeră) din rezervoare, puțuri și fântâni. Îl puteți folosi pentru udare, spălare și pentru a trage apa la toaletă. Motorul puternic de 800 W poate pompa până la 3200 de litri de apă pe oră. Rezervorul de presiune de 20 de litri asigură că pompa nu pornește de fiecare dată când deschideți robinetul. Presostatul automat încorporat pornește pompa doar atunci când presiunea scade. De îndată ce presiunea maximă este din nou atinsă, pompa se oprește. Puteți citi presiunea curentă dintr-o privire cu ajutorul manometrului încorporat. Șurubul de umplere cu apă facilitează reumplerea pompei. Evacuați în mod practic orice apă rămasă în unitate cu ajutorul șurubului de scurgere.

Hidroforul cu carcasă inox și vas expansiune 20 de litri, AQUATECH, 800 W, 3200 l/h este ideal pentru alimentarea cu apă a gospodăriei dumneavoastră de la un puț sau de la un bazin de captare a apei sau chiar și pentru recircularea apei de ploaie pentru irigare. Vasul de expansiune de 20 litri al hidroforului oferă o rezervă suficientă pentru ca pompa să nu pornească de fiecare dată când deschideți apa. Când presiunea scade, presostatul încorporat pornește automat și se oprește din nou când este atinsă presiunea maximă. Presiunea poate fi verificată cu ajutorul manometrului încorporat.

Caracteristici generale:

 • Carcasa pompei este din oțel inoxidabil.
 • Vasul de expansiune de 20 litri este din oțel.
 • Întrerupător automat de pornire/oprire pentru a preveni funcționarea în gol.

Date tehnice:

 • Puterea motorului: 800 W.
 • Adâncimea maximă de aspirare: 7 m.
 • Înălțimea maximă de aspirare: 40 m.
 • Debit maxim de apă: 3200 l/h.
 • Presiunea de funcționare: 1,5-3 bar.
 • Temperatura maximă a apei la intrare: 35 °C.
 • Dimensiune racord: 1".
 • Rezistența la apă: IPX4.

Durata de mers în gol (până la apariția apei la partea superioară a conductei de aspirație/racord de aspirație pompă) la pornire nu poate să depășească 7 minute. Pentru a prescurta acest timp se recomandă ca înainte de pornire să se umple în totalitate conducta de aspirație (inclusiv filtru). Înălțimea maximă de aspirație (distanța pe direcție verticală de la nivelul luciului apei până la racordul de aspirație a pompei) pentru toate pompele este de 7 m. Porțiunea orizontală a conductei de aspirație trebuie sa fie ușor inclinată dinspre sursa de apă către pompă, altfel se va aspira aer din conductă și pompa nu va putea funcționa normal.

Pompa se poate pune sub tensiune și se poate porni doar după realizarea tuturor îmbinărilor hidraulice ale conductelor și după umplerea completă cu apă. În timpul aspirației racordul de refulare trebuie să fie deschis, pentru a se evacua toată cantitatea de aer din întregul sistem. Dacă după timpul maxim de mers în gol specificat mai sus nu este asigurată presiune suficientă în sistem, pompa se va opri și se va înlătura defecțiunea.

in magazin Sighisoara

649 Lei 559 Lei/buc

Solicita Informatii: 0729 660 002

Produse similare