Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

HIDROFOR INOX 1200W AQUATECH 11520072

Cod produs: 00393479

Hidrofoarele cu carcasă inox și vas expansiune 20 de litri, AQUATECH, 1200 W, 3800 l/h au o adâncime maximă de aspirare de 9 metri. În practică dacă adâncimea apei depășește 8 metri pompele de grădină nu mai sunt recomandate. În acest caz - ca să rezolvați situația, ar trebui să folosiți o pompă submersibilă mai scumpă. Explicația tehnică a acestui fenomen este faptul că coloana de apă se rupe la aproximativ 9,7 metri și împreună cu alte bariere, pompele de grădină nu pot prelua apă decât până la 9 metri. Dacă totuși singura soluție este o pompă submersibilă mai scumpă, atunci vestea bună este că aceasta este mai economică, adică produce aceeași cantitate de apă cu mai puțină energie decât o pompă de grădină.

Cu ajutorul hidroforului cu carcasă inox și vas expansiune 20 de litri, AQUATECH, 1200 W, 3800 l/h puteți pompa apă curată (menajeră) din rezervoare, puțuri și fântâni. Îl puteți folosi pentru udare, spălare și pentru a trage apa la toaletă. Motorul puternic de 1200 W poate pompa până la 3800 de litri de apă pe oră. Rezervorul de presiune de 20 de litri asigură că pompa nu pornește de fiecare dată când deschideți robinetul. Presostatul automat încorporat pornește pompa doar atunci când presiunea scade. De îndată ce presiunea maximă este din nou atinsă, pompa se oprește. Puteți citi presiunea curentă dintr-o privire cu ajutorul manometrului încorporat. Șurubul de umplere cu apă facilitează reumplerea pompei. Evacuați în mod practic orice apă rămasă în unitate cu ajutorul șurubului de scurgere.

Hidroforul cu carcasă inox și vas expansiune 20 de litri, AQUATECH, 1200 W, 3800 l/h este ideal pentru alimentarea cu apă a gospodăriei dumneavoastră de la un puț sau de la un bazin de captare a apei sau chiar și pentru recircularea apei de ploaie pentru irigare. Vasul de expansiune de 20 litri al hidroforului oferă o rezervă suficientă pentru ca pompa să nu pornească de fiecare dată când deschideți apa. Când presiunea scade, presostatul încorporat pornește automat și se oprește din nou când este atinsă presiunea maximă. Presiunea poate fi verificată cu ajutorul manometrului încorporat.

Caracteristici generale:

 • Carcasa pompei este din oțel inoxidabil.
 • Vasul de expansiune de 20 litri este din oțel.
 • Întrerupător automat de pornire/oprire pentru a preveni funcționarea în gol.

Date tehnice:

 • Puterea motorului: 1200 W.
 • Adâncimea maximă de aspirare: 7 m.
 • Înălțimea maximă de aspirare: 48 m.
 • Debit maxim de apă: 3800 l/h.
 • Presiunea de funcționare: 1,5-3 bar.
 • Temperatura maximă a apei la intrare: 35 °C.
 • Dimensiune racord: 1".
 • Rezistența la apă: IPX4.

822 Lei 639 Lei/buc

Produse similare