Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere
Misiune si Viziune

Misiune si Viziune

Misiune

Este important pentru noi ca partenerii şi clienţii noştri să îşi simtă proiectele în siguranţă, fie pentru casa familiei lor sau pentru afacerea lor. Pentru acest lucru, ne-am pregătit să fim mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări.Suntem soluţia pe care o caută clienţii noştri!

Viziune

Viziunea Ambient este de a deveni prima alegere a familiilor clienţilor noştri pentru amenajarea şi construcţia casei lor – oferindu-le sfaturile, produsele şi soluţiile de care au nevoie. În acelaşi timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noştri - meşteri, companii de construcţii, antreprenori şi distribuitori locali - oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor preţuri competitive, sprijinul operaţional şi logistic de care au nevoie pentru a satisface cerinţele propriilor clienţi.

Valori

  • Profesionalism - o atitudine responsabilă, eficientă şi construită pe dezideratul încrederii faţă de toţi clienţii şi colaboratorii companiei.
  • Atenţia pentru client - găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri. Consiliere de calitate adresată oricărui client care doreşte să beneficieze de serviciile şi de soluţiile noastre.
  • Eficienţă - Promovarea unei atitudini corecte faţă de clienţii Ambient – fiindu-le oferite informaţii relevante care să ajute în luarea deciziilor şi fiindu-le respectate timpul şi preferinţele personale.
  • Pro-activitate - abilitatea de a aprecia oportunităţile de piaţă şi aplicarea soluţiilor eficiente pe fiecare canal de distribuţie. Atmosfera caldă, familiară, de „acasă”, pe care toate centrele comerciale Ambient o inspiră clienţilor lor.
  • Spirit de echipă - succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor companiei Ambient. Doar prin coeziune autentică, prin promovarea şi încurajarea dezvoltării competenţelor personale relevante pentru binele tuturor, compania Ambient a reuşit să dobândească o poziţie stabilă şi respectată.