Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

DISPOZITIV DE IMPRASTIAT EASY-DROP CU FERTILIZANT STARTER 1KG

Cod produs: 00411784

Dispozitivul de împrăștiere electric Gazonul Easy Drop™ are setări variabile pentru aplicarea semințelor de gazon sau a fertilizantului granular. Fiind alegerea optimă pentru suprafețele care urmează a fi fertilizate, însămânțate sau supraînsămânțate, acest dispozitiv ajută la acoperirea suprafeței într-un mod facil și rapid. 

Dispozitivul de împrăștiere electric Easy Drop are 5 trepte de deschidere, care pot fi ajustate în funcție de mărimea semințelor sau a granulelor fertilizantului. Treptele de deschidere se schimbă cu ușurință, cu o simplă mișcare a schimbătorului.

Dispozitivul are și un întrerupător de siguranță, care funcționează ca o protecție pentru schimbător, pentru a nu se modifica setarea în timpul utilizării dispozitivului.

Designul este unul ingenios, cu spațiu în mijloc, pentru a reduce din greutatea produsului și pentru a ușura manipularea acestuia.

Dispozitivul de împrăștiere are și un buton de reglare a vitezei de dispersie, cu diametru de răspândire reglabil în 5 trepte.

155 Lei/buc

Preturile afisate sunt valabile pentru magazinul Ambient Bistrita

Produse similare