Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

VOPSEA ACRILO-SILICONICA MAGIC EFECT METALIC GRI DESCHIS 05

Cod produs: 00452357

Magic Efect Metalic este o vopsea acrilo-siliconica pe baza de apa gata pentru a fi folosita, ce confera proprietati hidrofobe substratului. Vopsea superlavabila de interior in tonuri metalice ce oferă un aspect elegant, luminos si un finisaj care conferă o bogăție sclipitoare culorilor clasice și introduce un lux atemporal pereților.

Are rezistenta foarte buna la uzura, aderenta foarte buna la suportul pregatit corespunzator, rezistenta foarte buna la umiditate, si poate fi utilizata pentru obtinerea unor efecte metalice stralucitoare care ofera un aspect deosebit pentru peretii interiori si plafoane.

Acoperire: minim 10-12 mp/litru/strat functie de natura si calitatea suportului. Consumul poate varia in functie de grosime strat si efectul dorit. Se utilizeaza pentru sigilarea tuturor suprafetelor de baza minerala: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, piatra, caramida, placi de gips-carton, beton vopsite in nuanta dorita, si, de asemenea ca lac de efect pe vopsele vechi rezistente

Pregatirea suprafetei de baza: Vopseaua poate fi aplicata, pe suprafete nivelate, curate, uscate si cu capacitate portanta (fara substante care ar putea impiedica aderenta: grasimi, bitum, praf, etc),. Preferabil, suporturile trebuie tratate cu Amorsa Acrilica Nouaetc). Se aplica in unul sau doua straturi functie de aspectul dorit.

Aplicare: Amestecați lacul înainte de aplicare și din cand in cand in timp ce aplicati. Observație: Nu accelerați uscarea cu un ventilator sau o suflanta.

Timp de uscare superficial (la atingere): 2 ore (la o temperatura de 20 0C si o umiditate de 60%) Timp de uscare total: 24 ore .

Note generale: Nu se aplică atunci când peretele este ud sau temperatura peretelui este sub 10° C și umiditatea relativă este peste 85%. Nu amestecați acest produs cu produse nerecomandate de producator. Obținerea rezultatelor dorite depinde de aplicarea corectă a produsului, urmând toate instrucțiunile. Înainte de aplicarea produsului, utilizatorul trebuie să se asigure că produsul este într-adevăr proiectat pentru utilizarea prevăzută și că suprafețele care vor fi vopsite sunt pregătite în mod corespunzător și sunt potrivite pentru aplicarea produsului.

Avantaje:

  • Este o vopsea acrilo-siliconica premium, pe baza de apa gata pentru a fi folosita, ce confera proprietati hidrofobe substratului.
  • Vopsea superlavabila de interior in tonuri metalice ce oferă un aspect elegant, luminos si un finisaj care conferă o bogăție sclipitoare culorilor clasice și introduce un lux atemporal pereților.
  • Are rezistenta foarte buna la uzura, aderenta foarte buna la suportul pregatit corespunzator, rezistenta foarte buna la umiditate, si poate fi utilizata pentru obtinerea unor efecte metalice stralucitoare care ofera un aspect deosebit pentru peretii  interiori si plafoane.

Produse similare