Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

VOPSEA ACRILICA MAGIC EFECT DUNE COLOR OLIVE GARDEN 0.9L 05

Cod produs: 00452349

Magic Efect - Dune Color este o vopsea acrilica pe baza de apa, pigmenti perlati, nisipuri fine cuartoase atent selectionate si aditivi speciali. Este o vopsea gata pentru a fi folosita, cu efect deosebit, obtinandu-se modele personalizate functie de imaginatia fiecaruia. Prietenoasa cu mediul si usor de folosit!

Are efect metalic stralucitor care ofera un look de dune de nisip pentru peretii interiori si plafoane. Poate fi nuantata in diferite tente cu paste de pigment pe baza de apa de uz general. Produsul se utilizeaza in conformitate cu descrierea tehnica.

Acoperire: 7-8 mp. Consumul poate varia in functie de grosime strat si efectul dorit. Se utilizeaza pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerala: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, piatra, caramida, placi de gips-carton, beton si de asemenea ca vopsea de renovare pe vopsele vechi rezistente.

Pregatirea suprafetei de baza: Vopseaua poate fi aplicata pe suprafete nivelate, curate, uscate. Indepărtați orice vopsea veche, decojită. Curățați peretele de murdărie și praf.

Aplicare: Amestecați vopseaua înainte de aplicare și din cand in cand in timp ce vopsiți.
Pentru a obține aspectul dunei de nisip pe un fundal neted: Se recomandă să aplicați mai întâi pe o suprafață mică pentru a alege textura preferată. Introduceți pensula (9 cm - 11 cm lățime) în recipientul de vopsea. Aplicați o cantitate mică de vopsea pe perete cu miscari pe diagonale in forma de X ,V, S, val, etc. După ce acoperiți o anumita zona , continuați să va „jucați” liber cu vopseaua de pe perete, intinzand-o în mod repetat, până când se creează insule cu textură asemănătoare cu dunele de nisip intre zonele netede de vopsea. Se recomandă aplicarea pe o secțiune în diagonală de aproximativ 0,5 mp. Asigurați o acoperire completă. Se recomandă să vă îndepărtați de perete ocazional în timpul aplicației, pentru a vizualiza întregul perete. Dacă doriți să obțineți o densitate mai mare de vopsea, continuați să încărcați pensula cu vopsea și aplicați. Atenție la zonele cu cantitate excesivă de vopsea, aceasta trebuie raspandita prin metoda de mai sus. Imediat dupa aplicarea unei suprafete de maxim 1 mp, puteti sa reveniti cu pensula uscată pentru a peria ușor într-o direcție si a diminua urmele mai grosiere ale pensulei.
Observație: Nu accelerați uscarea cu un ventilator sau o suflanta pentru a preveni fisurile și crăpăturile.
Umbrele și aspectul final sunt influentate de iluminarea directă a peretelui și de reflectarea luminii de pe perete.

Timp de uscare superficial (la atingere): 2 ore (la o temperatura de 20 0C si o umiditate de 60%). Timp de uscare total: 24 ore .

Note generale: Nu se aplică atunci când peretele este ud sau temperatura peretelui este sub 10 ° C și umiditatea relativă este peste 85%. Nu amestecați acest produs cu produse nerecomandate de producator. Obținerea rezultatelor dorite depinde de aplicarea corectă a produsului, urmând toate instrucțiunile. Înainte de aplicarea produsului, utilizatorul trebuie să se asigure că produsul este într-adevăr proiectat pentru utilizarea prevăzută și că suprafețele care vor fi vopsite sunt pregătite în mod corespunzător și sunt potrivite pentru aplicarea produsului.

Avantaje:

  • Este o vopsea premuim, cu lavabilitate clasa 1, gata pentru a fi folosita,cu efect deosebit, obtinandu-se MODELE PERSONALIZATE functie de imaginatia fiecaruia.
  • Are efect metalic stralucitor care ofera un look de dune de nisip pentru peretii  interiori si plafoane. 
  • Este adresata oricui vrea sa creeze efecte decorative  deosebite in locuinta, fara sa aiba o pregatire de specialitate.

Produse similare