Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

LAC STRALUCIRE MAGIC EFECT CRISTAL, GLITER ARGINTIU MARE 03

Cod produs: 00452353

Magic Efect Cristal este un lac acrilo-siliconic pe baza de apa gata pentru a fi folosit. Se aplica peste voseaua aplicata in nuanta dorita, cu proprietati de sigilare ce confera proprietati hidrofobe substratului, cu efect de luciu sau efecte metalice stralucitoare de diferite culori.

Are rezistenta foarte buna la uzura, aderenta foarte buna la suportul pregatit corespunzator, rezistenta foarte buna la umiditate, si poate fi utilizat pentru obtinerea unor efecte metalice stralucitoare care ofera un aspect deosebit pentru peretii interiori.si plafoanele vopsite in prealabil in nuantele dorite. Nu modifica textura caracteristica a vopselelor peste care se aplica. Produsul se utilizeaza in conformitate cu descrierea tehnica.

Acoperire: minim 10-12 mp/litru/strat functie de natura si calitatea suportului. Consumul poate varia in functie de grosime strat si efectul dorit. Se utilizeaza pentru sigilarea tuturor suprafetelor de baza minerala: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, piatra, caramida, placi de gips-carton, beton vopsite in nuanta dorita, si, de asemenea ca lac de efect pe vopsele vechi rezistente.

Pregatirea suprafetei de baza: Vopseaua poate fi aplicata peste stratul de vopsea decorativa, pe suprafete nivelate, curate, uscate si cu capacitate portanta (fara substante care ar putea impiedica aderenta: grasimi, bitum, praf, etc),. Se aplica in unul sau doua straturi functie de aspectul dorit.

Aplicare: Amestecați lacul înainte de aplicare și din cand in cand in timp ce aplicati. Observație: Nu accelerați uscarea cu un ventilator sau o suflanta.

Timp de uscare superficial (la atingere): 2 ore (la o temperatura de 20 0C si o umiditate de 60%) Timp de uscare total: 24 ore .

Note generale: Nu se aplică atunci când peretele este ud sau temperatura peretelui este sub 10° C și umiditatea relativă este peste 85%. Nu amestecați acest produs cu produse nerecomandate de producator. Obținerea rezultatelor dorite depinde de aplicarea corectă a produsului, urmând toate instrucțiunile. Înainte de aplicarea produsului, utilizatorul trebuie să se asigure că produsul este într-adevăr proiectat pentru utilizarea prevăzută și că suprafețele care vor fi vopsite sunt pregătite în mod corespunzător și sunt potrivite pentru aplicarea produsului.

Avantaje:

  • Este un lac acrilo-siliconic premium, pe baza de apa gata pentru a fi folosit.
  • Se aplica peste voseaua aplicata in nuanta dorita, cu proprietati de sigilare ce confera proprietati hidrofobe substratului, cu efect de luciu sau efecte metalice stralucitoare de diferite culori.
  • Are rezistenta foarte buna la uzura, aderenta foarte buna la suportul pregatit corespunzator, rezistenta foarte buna la umiditate, si poate fi utilizat pentru obtinerea unor efecte metalice stralucitoare care ofera un aspect deosebit pentru peretii interiori.si plafoanele.
  • Nu modifica textura caracteristica a vopselelor peste care se aplica.

Produse similare