Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

Solutie pentru indepartarea urmelor de ciment Mellerud, 1L 760040

Cod produs: 00256606

Produs special pentru a îndeparta pelicula de ciment de pe suprafete sensibile la acizi.

UTILIZARE:

  • Materialul lipit trebuie sa se întareasca înainte de aplicarea solutiei. Acest lucru dureaza cel putin 2-3 zile. Înlaturati resturile de ciment si calcar cu o matura.
  • Umeziti suprafata murdara. Aplicati solutie MELLERUD pentru curatarea urmelor de ciment de pe suprafetele din marmura si din piatra naturala calcaroasa nediluata sau într-o concentratie de 1 : 5 cu ajutorul pulverizatorului MELLERUD sau cu un burete. Lasati sa actioneze. Produsul nu trebuie sa se usuce. Înlaturati orice reziduuri cu un burete sau cu o laveta si clstiti cu apa din abundenta. Repetati daca este necesar.
  • Dupa uscare va recomandam impregnarea cu lotiune MELLERUD pentru protectia suprafetelor din marmura pentru a proteja împotriva murdariei uleioase si apoase. Utilizati Solutie MELLERUD pentru lustruirea marmurei pentru luciu.
  • Va recomandam Solutia MELLERUD pentru curatarea marmurei pentru curatare si îngrijire constanta a pardoselilor si peretilor de la interior din piatra naturala si artificiala calcaroasa.

SFAT:

  • Nu tratati niciodat piatra naturala si artificiala calcaroasa cu solutii de curatare acide. Aceasta va cauza deteriorari ireversibile

36 Lei/buc

Preturile afisate sunt valabile pentru magazinul Ambient Bistrita

Avantaje

  • Înlatura pelicule de ciment, reziduuri de ciment, depuneri de calcar si murdarie de pe marmura, piatra naturala sau artificiala calcaroasa (precum Bianco Carrara, Travertin, Jura, Granit, Terrazzo, Solnhofener, marmura aglomerata etc).

 

Produse similare