Termenul de cautare trebuie sa contina minim 3 caractere

AMORSA SIMPLU 5L VDY

Cod produs: 00429743

AMORSA este un amestec omogen de rasina acrilica, aditivi de finisare ┼či apa, care se utilizeaza pentru pregăÄtirea suprafe┼úelor poroase cu grad diferit de absorb┼úie ┼či/sau cu aderen┼úăÄ redusăÄ(tencuieli vechi sau pe bazăÄ de ipsos, zidăÄrii, ciment, beton, căÄrăÄmidăÄ) pentru aplicarea ulterioara a vopselelor lavabile pentru interior.

Produsul conferăÄ permeabilitate suportului; înt─âre┼čte suprafa┼úa de aplicare ┼či reduce absorb┼úia de vopsea de finisare; asigur─â un suport aderent, optim pentru aplicarea vopselei lavabile; are o uscare rapid─â.

Suporturile pe care se aplic─â trebuie s─â fie rezistente, curate, despr─âfuite, uscate ┼či degresate. In cazul acoperirilor anterioare, care prezint─â desprinderi sau aderen┼ú─â necorespunz─âtoare, se repara si se niveleaz─â cu o masăÄ de ┼čpaclu. Betonul ┼či tencuielile noi se las─â, în mod obligatoriu, cel pu┼úin 4 s─âpt─âmâni pentru uscare si maturare (carbonatare). Nu se aplicăÄ pe straturi de lac respectiv ulei, vopsele cu clei ┼či materiale sintetice. Produsul se dilueaz─â cu apa rece ┼či curat─â in proportie de 4:1.

21,90 Lei 18,50 Lei/buc

Preturile afisate sunt valabile pentru magazinul Ambient Bistrita

Produse similare